Over ons

Home /

Over ons

Henrik Bos HBO Elektro

HBO - Elektro

15 jaren ervaring als elektricien

Over ons

HBO ELEKTRO - UW BETROUWBARE PARTNER OMGEVING LEIDEN

HBO Elektro is een jong en dynamisch bedrijf gevestigd in Leiden, opgericht door Henrik Bos. Met meer dan 15 jaar ervaring in de elektrotechniek en een uitgebreide achtergrond bij een vooraanstaand installatiebedrijf, heeft Henrik Bos verschillende functies bekleed, waaronder monteur, technisch specialist, werkvoorbereider en projectleider.

Ervaring
0%
Oplossingsgericht denken
0%
Klant tevredenheid
0%

Waarom Kiezen Voor Ons?

Bij HBO Elektro brengen we ervaring, vakmanschap en creativiteit samen. Wij staan bekend om het bedenken van innovatieve oplossingen voor uitdagende elektrische problemen waar anderen vaak niet verder komen. We zijn trots op onze reputatie als betrouwbare en vakkundige elektriciens die altijd streven naar de hoogste kwaliteit en tevredenheid van onze klanten.

Of u nu op zoek bent naar het vernieuwen, aanpassen of oplossen van problemen in uw elektrische installatie, bij HBO Elektro bent u aan het juiste adres. We bedienen niet alleen Leiden, maar ook omliggende woonplaatsen binnen een straal van 50 km. Dus, of u nu "elektricien Leiden" of een andere nabijgelegen locatie zoekt, wij zijn uw directe partner voor elektrische oplossingen.

Spoedservice

We staan 24/7 paraat voor dringende elektrische problemen.

Transparantie

Bij HBO Elektro streven we naar volledige transparantie in onze dienstverlening.

Goede Communicatie

Wij hechten waarde aan duidelijke en effectieve communicatie met onze klanten.

Offerte Binnen 24 Uur

Tijd is kostbaar, en daarom beloven we een snelle reactie op je aanvragen. Je kunt rekenen op een offerte binnen 24 uur

Wil jij een vrijblijvende offerte ontvangen?

Bij HBO Elektro begrijpen we dat elk elektrisch project uniek is en specifieke behoeften heeft. We staan klaar om je te helpen bij het realiseren van je elektrische doelen. Wil je weten wat de kosten zijn voor het vervangen van je groepenkast, het uitbreiden van je meterkast, het installeren van laadpalen of andere elektrotechnische diensten? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan!

Prijsaanvraag

Vraag een offerte aan

Bij HBO Elektro begrijpen we dat elk elektrisch project uniek is, en we staan klaar om je te helpen. Wil je weten wat de kosten zijn voor het vervangen van je groepenkast, het uitbreiden van je meterkast, het installeren van laadpalen of andere elektrotechnische diensten? Doe dan nu een prijsaanvraag!