Meterkast Verzwaren

Home /

Meterkast vervangen

Meterkast Verzwaren - Vergroot De Stroomcapaciteit van Je Woning

Je groepenkast fungeert als de brug tussen je huis en het elektriciteitsnetwerk. Door je groepenkast te verzwaren, vergroot je de capaciteit van je stroomaansluiting, waardoor je in staat bent om meer elektrische apparaten in je huis te gebruiken.

Waarom Kiezen Voor Groepenkast Verzwaren?

Er zijn diverse situaties waarin het verzwaren van je groepenkast een slimme keuze is:

  • Van 1-Fase naar 3-Fase: Veel oudere woningen hebben nog een 1-faseaansluiting, wat het maximale stroomverbruik beperkt. Upgraden naar een 3-faseaansluiting verhoogt dit vermogen aanzienlijk, waardoor je gelijktijdig meer apparaten kunt gebruiken.

  • Toevoegen van Zware Apparaten: Als je van plan bent om zware elektrische apparaten zoals een elektrische kookplaat, warmtepomp of een laadpaal voor je elektrische auto te installeren, is een verzwaarde groepenkast essentieel om de benodigde stroom te leveren.

  • Sneller Opladen van Elektrische Auto: Een 3-fasenstroomaansluiting maakt het mogelijk om je elektrische auto veel sneller op te laden dan bij een 1-faseaansluiting. We bieden ook laadpaalservices, voor meer informatie kun je onze pagina over laadpalen raadplegen.

  • Zonnepanelen: Als je zonnepanelen wilt plaatsen, kan een 3-faseaansluiting nodig zijn om overmatige teruglevering en uitschakeling van de aardlekschakelaar te voorkomen. Wil je meer informatie over het gereedmaken van jouw meterkast voor zonnepanelen? Lees dan onze pagina over zonnepanelen voor gedetailleerde informatie.

Meterkast vervangen omgeving leiden hbo elektro
Meterkast vervangen omgeving leiden hbo elektro
Waarom Kiezen voor HBO Elektro voor Groepenkast Verzwaren?

Bij HBO Elektro ben je verzekerd van professionele service en expertise:

 

  • Wij bieden concurrerende prijzen voor hoogwaardige dienstverlening.
  • Onze ervaren monteurs staan paraat om de werkzaamheden uit te voeren.
  • We zijn bekend om onze uitstekende service en bereikbaarheid.

 

Ben je klaar om je groepenkast te verzwaren? Neem contact met ons op via 06 22 66 52 68, stuur een e-mail naar hboelektro@gmail.com, of maak gebruik van de chatfunctie op onze website. We staan klaar om je vragen te beantwoorden, persoonlijk advies te geven en vrijblijvende offertes op maat te verstrekken.

Elektricien Leiden

Wat zeggen klanten over onze service?

Natasja Jacobs

Klant

Hendrik levert perfect werk af. Kregen na 1 dag al een offerte en konden daarna vrij snel een afspraak inplannen om de meterkast te vervangen. Ook daarna hadden wij iets wat defect was door het stucen kwam Hendrik netjes oplossen. Als er wat is is Hendrik echt een topper

Wim Huivenaar

Klant

Hendrik levert perfect werk af. Kregen na 1 dag Super snel en professioneel geholpen. Duidelijke offerte, goede prijs/kwaliteit verhouding en afhandeling volgens afspraak. Kortom, zeer tevreden!een offerte en konden daarna vrij snel een afspraak inplannen om de meterkast te vervangen. Ook daarna hadden wij iets wat defect was door het stucen kwam Hendrik netjes oplossen. Als er wat is is Hendrik echt een topper

Mascha

Klant

Een proffesionele electricien. Je kan echt zien dat hij verstand heeft van zijn vak

Tamara Platteel

Klant

Goede service. Snel geregeld. En wij zijn super blij met onze nieuwe meterkast.

Emmi Velema

Klant

Snelle reactie en dezelfde dag al geholpen. Probleem goed opgelost en fijne communicatie.

Hans Straat

Klant

Uitstekend werk geleverd en gezorgd dat alles werkend opgeleverd werd. En dat in een hele korte tijd. Zou deze zaak zeker aan mensen aanraden.

Hellen Lolkes De Beer

Klant

Zeer professioneel, snelle service. Een aanrader!

Joost Rodenburg

Klant

Heeft verstand van zijn werk. Henrik vriendelijk en bescheiden. Heeft ons geholpen met een storing op onze zeilboot.

Wim Doeven

Klant

Heeft verstand van zijn werk. Henrik vriendelijk en bescheiden. Alles was volgens afspraak en vlot geregeld naar volle tevredenheid

Prijsaanvraag

Vraag een offerte aan

Bij HBO Elektro begrijpen we dat elk elektrisch project uniek is, en we staan klaar om je te helpen. Wil je weten wat de kosten zijn voor het vervangen van je groepenkast, het uitbreiden van je meterkast, het installeren van laadpalen of andere elektrotechnische diensten? Doe dan nu een prijsaanvraag!