Groepenkast uitbreiden

Home /

Meterkast vervangen

Groepenkast Uitbreiden - Zorg Voor Voldoende Elektrische Capaciteit

In een gemiddeld Nederlands huishouden zijn tal van elektrische apparaten te vinden. Vooral in oudere woningen kan de groepenkast de vraag naar elektriciteit soms niet bijbenen. Als je merkt dat je meerdere apparaten tegelijkertijd wilt gebruiken en de stroomvoorziening beperkt is, overweeg dan om je groepenkast uit te breiden. Ontdek hier meer over deze belangrijke upgrade.

Groepenkast Uitbreiden met Aardlekschakelaar

We adviseren om je groepenkast uit te breiden met aardlekschakelaars, die extra veiligheid bieden. Deze schakelaars schakelen de betreffende groepen direct uit in geval van een storing, terwijl de overige groepen operationeel blijven.

Laat het uitbreiden van je groepenkast over aan de experts. We hebben ervaren monteurs in dienst, werken volgens de NEN 1010 / 3110 normen en zijn VCA-gecertificeerd.

Elektricien omgeving Leiden HBO Elektro
Waarom Kiezen voor een Uitgebreide Groepenkast?

Waarom Kiezen voor een Uitgebreide Groepenkast?

  • Toekomstbestendig: Een uitgebreide groepenkast maakt je woning klaar voor de toekomst, waarin de vraag naar elektriciteit alleen maar zal toenemen.

  • Veiligheid: Aardlekschakelaars bieden extra bescherming tegen elektrische storingen en minimaliseren de kans op elektrische ongelukken.

  • Snelle installatie: Onze ervaren monteurs kunnen de uitbreiding van je groepenkast snel en efficiĆ«nt uitvoeren, zodat je snel kunt profiteren van de extra capaciteit.

Wil je je groepenkast uitbreiden of ben je op zoek naar meer informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via e-mail op hboelektro@gmail.com of telefonisch via 06 22 66 52 68. We voorzien je graag van persoonlijk advies op maat en kunnen een vrijblijvende offerte aanbieden.

Elektricien Leiden

Wat zeggen klanten over onze service?

Natasja Jacobs

Klant

Hendrik levert perfect werk af. Kregen na 1 dag al een offerte en konden daarna vrij snel een afspraak inplannen om de meterkast te vervangen. Ook daarna hadden wij iets wat defect was door het stucen kwam Hendrik netjes oplossen. Als er wat is is Hendrik echt een topper

Wim Huivenaar

Klant

Hendrik levert perfect werk af. Kregen na 1 dag Super snel en professioneel geholpen. Duidelijke offerte, goede prijs/kwaliteit verhouding en afhandeling volgens afspraak. Kortom, zeer tevreden!een offerte en konden daarna vrij snel een afspraak inplannen om de meterkast te vervangen. Ook daarna hadden wij iets wat defect was door het stucen kwam Hendrik netjes oplossen. Als er wat is is Hendrik echt een topper

Mascha

Klant

Een proffesionele electricien. Je kan echt zien dat hij verstand heeft van zijn vak

Tamara Platteel

Klant

Goede service. Snel geregeld. En wij zijn super blij met onze nieuwe meterkast.

Emmi Velema

Klant

Snelle reactie en dezelfde dag al geholpen. Probleem goed opgelost en fijne communicatie.

Hans Straat

Klant

Uitstekend werk geleverd en gezorgd dat alles werkend opgeleverd werd. En dat in een hele korte tijd. Zou deze zaak zeker aan mensen aanraden.

Hellen Lolkes De Beer

Klant

Zeer professioneel, snelle service. Een aanrader!

Joost Rodenburg

Klant

Heeft verstand van zijn werk. Henrik vriendelijk en bescheiden. Heeft ons geholpen met een storing op onze zeilboot.

Wim Doeven

Klant

Heeft verstand van zijn werk. Henrik vriendelijk en bescheiden. Alles was volgens afspraak en vlot geregeld naar volle tevredenheid

Prijsaanvraag

Vraag een offerte aan

Bij HBO Elektro begrijpen we dat elk elektrisch project uniek is, en we staan klaar om je te helpen. Wil je weten wat de kosten zijn voor het vervangen van je groepenkast, het uitbreiden van je meterkast, het installeren van laadpalen of andere elektrotechnische diensten? Doe dan nu een prijsaanvraag!